Orig1nal Service

Med mere end 50 års erfaring med produktion, montage og servicering af udstyr til væskehåndtering, er Lind Jensen din bedste partner, når dit udstyr skal serviceres.

Vores servicemontører er uddannet på fabrikken og kender alle vores produkter til bunds. De kan vurdere levetiden på sliddelene, og de ved, hvor opmærksomheden skal være størst, for at du kan undgå nedbrud og nedetid.

Det sikrer stabil drift og længere levetid på dine Lind Jensen produkter, -til glæde for den daglige drift og for totaløkonomien.


LIND JENSEN SERVICE ER:
  • Landsdækkende service med servicevagt
  • Dygtige servicemontører, uddannet hos Lind Jensen
  • En serviceorganisation som er godkendt til ATEX miljøer
  • Garanti for anvendelse af originale Lind Jensen reservedele
  • Samarbejde med en ISO 9001:2015 certificeret virksomhed
  • Stabil drift – længere levetid – bedste totaløkonomi

Få en ORIG1NAL
Lind Jensen Serviceaftale

Selv om dit Lind Jensen udstyr blandt andet udmærker sig med stor slidstyrke og lange serviceintervaller, skal der trods alt holdes øje med slidtage, oliestand, tætninger o.s.v.

Med en fast serviceaftale tager vi ansvaret for at serviceintervallerne bliver overholdt, så eventuelle reparationer og udskiftninger klares før, det er for sent.

Få en fast Lind Jensen serviceaftale, som er tilpasset din drift, dine krav og dine budgetter. Så opnår du både maksimal driftsstabilitet og de laveste vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt John K. Sjørslev i dag og få den rigtige rådgivning til dit næste projekt.

Tel.: +45 97 34 32 00
Mob.: +45 61 79 37 63
E-mail: js@ljm.dk